img

5 зодии минават през Ада до края на годината

/
/
/
2128 Views

От 10 февруари 2024 г. до 28 януари 2025 г. светът е под влиянието на Дървения дракон.

 

Този знак е наистина уникален, тъй като драконът е единственото митично същество в китайския хороскоп.

Знакът традиционно се смята за символ на късмета, постоянството и материалното благополучие и неговите представители винаги се отличават от останалите.

Въпреки това, Драконът няма да бъде благосклонен към всички знаци на китайския хороскоп,  включително самият той ще се сблъска с трудности през втората половина на годината.

Ето кои други знаци ще трябва да внимават до края на 2024 г. и какво е добре да направят, за да намалят негативните тенденции до минимум:

Дракон (години на раждане: 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024)
Колкото и да е странно, 2024 г. ще бъде най-неуспешната именно за Драконите.

Според китайските легенди Драконът е във вечна борба с бог Тай Суй, който отговаря за енергията на времето и е покровител на планетата Юпитер.

Това означава, че през 2024 г. всеки, който е роден под покровителство на Дракона, ще трябва да се изправи пред проблемите, които този древен бог ще му поднесе.

През втората половина на годината представителите на този знак ще се сблъскат с трудности в кариерата. Шефовете може да не забележат работата им, заплатата им ще остане същата, а отношенията с конфликтни колеги мога да се влошат значително.

Куп пари и щастие за 3 зодии през юли

Също така си струва да внимават със здравето си. От септември хроничните заболявания рискуват да напомнят за себе си.

Премахнете нездравословните храни от менюто си и се погрижете за съня и почивката си. За да се предпазите от разрушителната енергия на Тай Суй, избягвайте сините и зелените цветове, както и числата 3 и 8.

Коза (години на раждане: 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015)
За съжаление за родените в годините на Козата, в китайската култура има поговорка „10 кози – 9 нещастни“, което говори за вродения лош късмет на този знак. И ако последните години бяха малко по-благоприятни за Козите, от Дракона не бива да очакват приятна изненада.

Така например, от юли представителите на знака ще трябва да се научат на най-важното – търпение. Втората половина на годината ще ги подложи на различни изпитания: умора от работа, неразбирателство с приятелите, предателство от партньора и здравословни проблеми.

Всички тези драконови удари трябва да се приемат твърдо и без негативизъм. Знайте, че в края на годината влиянието на отрицателните импулси ще приключи.

Има и добра новина – онези представители на знака, които търпеливо понесат всички неуспехи, могат да разчитат на среща с полезни хора, които ще им помогнат в кариерата или ще им станат партньори в живота.

Астролог посочи най-големите късметлии до края на годината

Основното е да избягвате синия и черния цвят, както и числата 4 и 9.

Куче (години на раждане: 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018)
Ако до този момент всичко за вас вървеше както по часовник, сега ще трябва да се борите за своето място под слънцето. С други думи – дори малките радости и успехи ще дойдат с титанична трудност.

Ако досега кавгите с близките се решаваха сами, то през втората половина на годината ще трябва да говорите дълго и да признаете вината си.

Същото важи и за професионалната дейност. Ако по-рано можехте да правите дребни грешки, които не хващаха окото на началниците, сега ще се наложи да проверявате работата си по няколко пъти, тъй като шефът ви ще бъде особено придирчив.

Най-големите провали се очертават във финансовия сектор. От втората половина на годината трябва да сте изключително внимателни с разходите. Избягвайте прахосничеството и разпределяйте правилно бюджета си. В противен случай рискувате да затънете в дългове.

За да сте сигурни, че втората половина на годината ще премине без значителни загуби, избягвайте сините, белите и златните цветове, както и числата 1, 6 и 7.

Вол (години на раждане: 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021)
Волът и Драконът се смятат за най-силните, волеви и упорити знаци на китайския хороскоп, което означава, че не е толкова лесно да се разбират помежду си. Борбата между знаците ще се прояви особено през втората половина на годината.

Волът ще трябва да премине през бурен период. Отношенията с близките, в които довчера е царяла идилия, могат да се сринат за миг. А позицията, за която е работил усилено, може да отиде при конкурент.

В такива несправедливи времена ще им се прииска да се нахвърлят върху близките си или да притаят омразата и агресията в душите си. Това обаче е погрешен път. Не забравяйте, че от декември негативното влияние на Дракона ще започне да избледнява.

Летни драми: 3 зодии ще се разделят с половинката си

През втората половина на годината избягвайте синия цвят във всяко негово проявление, цифрите 5 и 6 и всички числа с тях.

Заек (години на раждане:1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 и 2023)
Втората половина на 2024 г. готви много приятни изненади за Зайците. Те ще могат да направят покупка, която са отлагали дълго време, да отидат на почивката, която са планирали от години и да срещнат човек, който ще им стане романтичен партньор или близък приятел.

Всичко това обаче ще се случи, ако не забравят за качествата, които са присъщи на тяхната природа, а именно търпение, способност за бързо действие и недоверие към околните.

Точно така, малко мизантропия и скептицизъм към хората ще ви помогнат да запазите плановете си в тайна, защото само така те могат да станат реалност.

Освен това през втората половина на годината избягвайте лошите цветове – кафяво, горчица и бяло, и числата 1, 7 и 8. /jenata.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text