img

Кои са най-известните 70 българи според Форбс

/
/
/
336 Views

Престижното списание Форбс обяви кои са най-популярните 70 български знаменитости. На първо място в списъка на българското издание е тенисистът Григор Димитров. Съвсем заслужено хасковлията заема тази позиция, след невероятните успехи, с които прославя България по света. Веднага след него е друг спортист – Кубрат Пулев, на когото му предстои мач за световната титла срещу Кличко на 15-ти ноември! Интересен факт е, че в челната тройка попада едно много интересно лице – Влади Ампов – Графа.

В класацията могат да се забележат още имената на писателите Захари Карабашлиев и Людмила Филипова. Освен тях сред 70-те най-популярни знаменитости в България са поставени Жана Бергендоф, Владо Пенев, Захари Бахаров, Ники Кънчев, Маги Халваджиян, Орлин Павлов и Христо Мутафчиев.

Редакторите споделят, че класацията е изготвена по специална схема, която определя кои са най-популярните български знаменитости спрямо тяхното медийно присъствие и активност в социалните мрежи Фейсбук и Туитър. Интересен факт е, че сред 70-те лица, които допълват класацията няма нито един политик или бизнесмен.

Лидерът на ДПС: Без нас не може да се направи стабилен кабинет

Тази сутрин Лютви Местан беше гост в предаването Здравей България. Той участва в специална политическа рубрика на Нова телевизия, в която взимат участие всички лидери на големите политически партии. Лидерът на ДПС даде отговор на куп интересни въпроси и оповести своите очаквания за изборите.

„Очаквам на предстоящите избори да имаме ръст от 25 % в гласовете. Много нови роми и етнически българи заявиха подкрепата си към нас. Смело мога да заявя, че ние сме единствената партия, която наистина интегрира ромите. В нашите листи има такива водачи, дори! – заяви Местан

Попитан за мистериозната му среща с президента на Турция Ердоган, той заяви, че няма нищо изкуствено в нея или задкулисни цели. Местан я определи като напълно нормална и ползотворна за страната среща между два политически лидера.

Метан добави, че, ако бъдат отчетени повече пристигащи автобуси от Турция от обикновеното по време на изборите, то причината за това ще бъде празникът Кубран Байрям!

ОЩЕ ОТ КЛЮКИ

Жени Калканджиева планира отмъщение срещу Зорница

Отношенията между Жени и Зорница се влошиха още повече след изгонването на Тачо от Къщата на ВИП Брадър. Според Калканджиева основната причина за изхвърлянето на Стефан Манов от предаването е Зорница, а не факта, че той си позволи да я удари. Според нея Зорница го е провокирала прекалено много с лицемерното си държание.

Във вчерашния епизод на ВИП Брадър станахме свидетели на няколко много интересни моменти свързани с Жени Калканджиева. Първоначално тя влезе в спор с останалите съквартиранти, които разпалено коментираха постъпката на Тачо. Тя заповеднически ги помоли да спрат с коментарите за мъжа й или поне да го правят по-тихо.

И за капак бившата номер 6 по красота в света изхвърли Зорница от леглото си, която трябваше да спи на пода. Известен факт е, че след влизането си в Къщата тя нямаше къде да спи и Тачо и Жени я приютиха при себе си, като дори Стефан Манов се прояви като джентълмен и спеше на пода.

Тачо няма да вземе и стотинка от договорения хонорар

Новината дойде като гръм от ясно небе за съпругът на Жени Калканджиева. Продуцентите на предаването не смятат да заплатят дори стотинка от „заработеното“ от Стефан Манов до момента. Техният мотив се позовава на специална клауза в договора, която изрично споменава, че ако участник доброволно или принудително бъде изгонен от Къщата няма да получи предварително уговорения хонорар.

Именно това е разочаровало до голяма степен Тачо, който в момента изпитва сериозни финансови затруднения и тези пари щяха да му дойдат много добре. Съпругът на Жени смята да съди продуцентите, но ще изчака да свърши предаването или поне докато половинката му не излезе от Къщата, за да не навреди по някакъв начин на нейното представяне.

По традиция напусналите Къщата гостуват в някои от най-гледаните предавания на Нова. Стефан Манов беше гост в „На Кафе“ и той сподели, че двамата с Жени са влезли в предаването единствено заради тлъстите хонорари, които са им обещали.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text