img

Вече показахме мускули! България с въздушен удар директно срещу Русия

/
/
/
968 Views

България, Северна Македония и Черна гора затвориха въздушното си пространство за самолетите на руския външен министър Сергей Лавров.

Това съобщава сръбският вестник “Вечерне новости”, цитиран от ТАСС.

По информация на сръбското издание, посещението на министъра в Сърбия, насрочено за 6-7 юни, се “оказало голям въпрос”, “но официален Белград не е виновен за това”.

От администрацията на сръбския държавен глава Александър Вучич в момента не коментират ситуацията.

Президентската пресслужба съобщи в неделя, че руският посланик в Белград Александър Боцан-Харченко ще се срещне с него в 10:00 ч. (11:00 ч. московско време) в понеделник.

В петък официалният представител на руското външно министерство Мария Захарова информира, че ръководителят на руското външно министерство ще посети Сърбия на 6-7 юни, по време на което ще има срещи с президента на тази страна, преговори с външния министър и председател на Народното събрание (еднокамарен парламент). Според дипломата се очаква страните да обсъдят задълбочено въпросите на двустранното политическо и икономическо сътрудничество, да обменят мнения по ситуацията в Балканския регион, както и по редица международни проблеми.

1 Comments

  1. Трябва Путин да хване всички в българският шибан парламент, и да ги наебе едно хубаво, за да мирнат…

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text