img

Помните ли Зара от „Биг Брадър“? Вижте в какъв луксозен дом се шири в Дубай! (СНИМКИ)

/
/
/
1769 Views

Ако се чудите коя е Зара Уотсън , то трябва да ви върнем едно 20-тина години назад, когато у нас тя стана известна като една от първите риалитит звезди. Да, правилно се досетихте, става дума за Зара от “ Биг Брадър „, както и до днес е по-известна в България.

Нищо, че смени и фамилията, и държавата. 

Преди няколко години Зара се премести за постоянно в Дубай , където работи. Тя не сподели в какво всъщност се състои професията й, но предполагаме, че основното й занимание е в сферата на спорта, а от снимките и сторитата виждаме, че е свързано с тренировки или пък йога или коучинг.

Зара обаче до сега не бе показвала дома си в емирството . Чак сега пусна снимки, от които разбираме, че освен, че жилището е много стилно е с прекрасна гледка от висок етаж.

гледка Дубай

Тя написа към фотото: ”Чудесно е да си у дома!” и с това конкретизира, че именно този апартамент-бижу е нейното вкъщи. Благородно й завиждаме за красивата гледка, която се разкрива от прозореца на модерния й дом.

И друг път Зара Уотсън е показвала снимки на домашен уют, но никога не е поствала, че именно това е жилището, в което живее и то е нейно.

Зара спалня

Като например тази кухня с модерно обзавеждане и  фотото, на което позира от спалнята и се е отдала на медитация, два дни след Коледа.

Зара Биг Брадър кухня

Прави впечатление, че жилището е издържано в модерен стил и е много светло, обзаведено с натурални, земни тонове, което създава изключително спокойна обстановка.

Зара Биг Брадър рокля

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text