img

Какво да засадите в близост до външната тоалетна, за да прогоните наглите мухи!

/
/
/
88 Views

На вилата мухите се роят главно близо до тоалетната, където се събират цели орди от тях.

Опитните градинари прибягват до различни трикове, за да се отърват от неприятния квартал и да се отърват от мухи и мушици.

Има лесен начин да прогоните досадните насекоми от района си. Просто трябва да засадите няколко растения близо до тоалетната и мухите ще се разнесат като вятър.

 

Вижте кои растения ще ви помогнат да забравите завинаги за насекомите в градината.

 

Пелин

Силно растение, което моментално ще прогони всички насекоми със специфичната си миризма. Пелинът се вкоренява добре в градината, той е устойчив на замръзване и суша.

Мента

Обикновената мента ще помогне в борбата с мухите. Листата му могат да се добавят към чай. Това растение обаче бързо се разпространява в цялата градина – това трябва да се има предвид.

Мащерка

Тази трева може да оцелее във всякаква почва. Може да отблъсне насекомите. Неговият опияняващ аромат ще изплаши всички мухи от вашия район. Тази билка се използва като лекарство.

Риган

Това растение е лекарство, багрило и средство против насекоми. Подправката е медоносно растение, грижата за него е напълно проста.

Мелиса

Достатъчно е да засадите това растение веднъж и последващите грижи за маточина няма да са необходими. Растението бързо облекчава мускулните спазми и отблъсква добре вредните насекоми.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text