img

Ето кога Лили Иванова спира да пее!

/
/
/
258 Views

Примата на българската естрада Лили Иванова ще излезе в заслужена почивка през август.  Една от причините е, че най-топлият месец тази година ще бъде ретрограден.

 

„Който иска да пее на ретрограден Меркурий, ние ще си почиваме. Свършихме доста работа от май досега, концертите са разпродадени, заслужена почивка и за Лили Иванова, и за целия екип“, с усмивка обясни пред „Телеграф“ пиарът на звездата Николай Недеков.

Ден след като пя в Шумен естрадната прима изправи на крака Варна. На морската сцена тя изпълни едни от най- популярните си песни. Хиляди хора скандираха името на певицата и станаха на крака, за да я аплодират. Присъщо само на звезда от такъв ранг, Иванова не пропусна да благодари на публиката си след всяка една песен. Същото направи и с музикантите на сцената.

Почитателите на Лили Иванова във Варна пяха заедно с нея „Детелини“, „Панаири“, „Камино“, а тя им се отблагодари, като излезе три пъти на бис за тях. Най-малкият фен на певицата близо час държа плакат с надпис „Лили Иванова е номер едно“. През юли остава само концертът в Летния театър в Бургас. След това почитателите й ще могат да я гледат на 12 септември в Пловдив./show.blitz.bg

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text