img

Габи от „Ергенът“ отрече, че предлага платена любов (Снимка)

/
/
/
1988 Views

Габи от „Ергенът“ 2 се превърна в топ сензация в социалните мрежи. Едрогърдата силиконка е новото меме на годината, но изглежда, че тя се наслаждава на придобитата слава, пише vbox7.xom.

Инфлуенсърката, която не е ясно какво точно инфлуенства, бе залята от критика. Едни се възмутиха от визията на Бриела, както е още известна Габи, а други от поведението и самочувствието ѝ, което някои пишат, че било „без покритие“.

Габи заяви обаче, че коментари от лелки не приемала, още повече от „лелки, които не разбират от хумор и сарказъм“, защото всичко било образ. Е, поне така отговори самата Габи на злобен коментар в Instagram.

В социаните мрежи обаче се завъртя снимка от популярен сайт, в който жени предлагат с*кс и компания на мъже. На фотото се вижда жена, облечена в ер*тично бельо, но без да е снимано цялото лице. Забелязва се, че момичето на фотото има също доста големи устни.

Става въпрос за снимката горе, която сподели и самата Габриела. Силиконката категорично отрича да е тя и отсече: „Това не съм аз! Спрете да измисляте и да търсите. Знам, че няма да спрете да търсите и да се чудите за какво да се хванете“, пише Бриела. В TikTok обаче потребители се съмняват в думите на изгряващата риалити звезда, а някои се възмущават, че се дава поле за изява на „такива момичета“ в национален ефир.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text