img

Виктор Димчев попиля „Промяната“ и наглостта им

/
/
/
1048 Views

Мустафа Емин, който се самоназовал „Господарят на Рибново“ в Пирогов, за да приемат с предимството неговото дете пред чуждото, е знаково лице на ДБ в родопското село, където на първите избори след много медиен шум коалицията му събра точно 3 гласа.

Тома Белев, който казал „Разхождате се в парковете, които съм създал“ не е създал нито един парк през живота си, но съсипа парк Витоша с неумелите си решения, след което потроши МОСВ като зам.-министър на ДБ.

Боби Сандов, който закопа доизграждането на магистрала Струма, бе министър, за да изкара някой лев от проектчета, тунелчета и броене на диви зайци, а отскоро Русе ще диша отровите на неговите грешки.

Кирил Петков, който се вживя в ролята си на дилър за любовта между партиите в ДБ и mafiqta, е личен телефонен асистент на онзи, когото щеше да сваля.

Advertisement

Новите калинки в ДКК, които по обещание ще вършат два пъти повече работа за два пъти по-малко пари, всъщност са част от мащабно наместване на партийни кадри на удобна държавна служба, за да има откъде да папат коалициите.

Кметове, фигуранти, членове на бордове, началници, държавни фирми, топли проекти, вкусни комисионни, желязна дисциплина, хладни умове, чисти сърца, пламенни червени хора.

Това е промяната. Тик-так.

От Фейсбук профила на Виктор Димчев

Материалът Виктор Димчев попиля „Промяната“ и наглостта им е публикуван за пръв път на Новини от Балканите и света.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text