img

Болен ли е Доган? Ето каква е истината

/
/
/
130 Views

Охранители от НСО години наред са държали Ахмед Доган затворен и не са му давали даже да отиде на заравяне на околните си поради опасения за сигурността му. Това стана ясно от изявление на самостоятелния към този момент народен представител, до неотдавна част от групата на Движение за права и свободи, Рамадан Аталай пред “ Дарик „, цитира 24 часа.

От дни наред в мрежата се разнасят клюки, че Доган е болен и даже на легло. Аталай настоя, че това не е правилно.

“ Аз преди два дни бях при него. Толкова е здрав, деен, чак му се удивлявам и след толкоз години изкуствено затворен, с цел да не може да излезе „, разяснява той.

На въпроса какво значи това, той отговори по този начин: “ Вие знаете ли, че от 2000 и коя година, когато беше Румен Петков, към него се сътвори една войска от охранители. Мисля, че по едно време ги броих към 40, които не му даваха опция свободно да се движи, да излезе.

 

 

Той не можеше да отиде на заравяне на околните си, тъй като му се споделяше, че не могат да му спасят живота. Всичко това на никое място не се приказва, на никое място не се вижда и оня ден излиза един доброжелател: “ свалили защитата на господин Доган от през вчерашния ден „, а защитата на господин Доган е свалена от четири години.

И аз си задавам въпроса за какво публицистите не питат президента, тъй като знаете, че НСО е там, по какъв метод и за какво е свалена, и да ви се даде отговор, че от четири години няма „.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

It is main inner container footer text