All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Знаците на съдбата

Когато тази история се случи, брат ми Андрей беше на 27 години. Един ден той доведе у дома изключително красиво момиче. С гордост в гласа, брат ми заяви, че това е Рая – бъдещата му съпруга. Въпреки голямата й красота, си личеше, че е студен и надмен човек, затова семейството ми не я хареса и тайно я наричахме ” Ледената кралица.” Месец по-късно, когато влюбените се заеха с подготовката на сватбата, започнаха да се случват странни неща.

Първо, брат ми загуби венчалните халки, а после служителката, която трябваше да ги венчае, внезапно се разболя. В навечерието на самата сватба, Андрей и приятелят му Венци, отидоха до близкия магазин, но се прибраха едва след часове. Оказа се, че са станали свидетели на обир и полицията ги принудила да дадат показания.

Рая обаче не повярва на историята и реши, че бъдещият й съпруг се е забавлявал с друга жена. В резултат на твърденията й, двамата се скараха жестоко. Сватбеният им ден също не се размина без неприятности. Андрей настъпи роклята на булката и разпори подгъва. За щастие Венци намери игла и конец и успя донякъде да спаси положението. Казано накратко – всичко беше против този брак, но младоженците не обърнаха внимание на сигналите, твърдейки, че не са суеверни. Само че човек няма как да избяга от съдбата си.

Семейният им живот продължи около година.

Безкрайните скандали, неразбирателството и липсата на истинска любов, доведе до раздялата им. След развода Андрей се върна у дома, а Рая се премести при родителите си. Няколко месеца по-късно разбрахме, че бившата ми снаха се среща с Венци. Той й признал, че отдавна има чувства към нея, но не искал да разбива щастието на приятеля си.

Миналата година се ожениха. Неотдавна брат ми се влюби в прекрасно момиче и сега се подготвяме за нова сватба. Надяваме се, че най-накрая Андрей е открил сродната си душа. Оттогава съветвам близки и приятели винаги да обръщат внимание на знаците, които съдбата ни изпраща./ лична-драма

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни