All for Joomla All for Webmasters
България

Знае ли вицепремиерът с юнашкия поглед и неговият премиер, колко процента от постройките в българските села са незаконни?

Наистина има моменти, в които настоявам да събера масовата омраза.Може би трябва да се консултирам с лекар.Сериозно !

Тези двамата идиоти от селото са пребили войника, защото живеят в незаконни къщи ли ?

Знае ли вицепремиерът с юнашкия поглед и неговият премиер, колко процента от постройките в българските села са незаконни?

Ако се поинтересуват, ще се смутят много силно.И това е от много години насам !

Какво каза Каракачанов след изказването на Мария Захарова или на руския патриарх ?

Май не каза, че руснаците са станали много нагли…

Кой изкупува краденото желязо от ромите ? Българи или роми? Кой дава пратките дрога за дистрибуция – българи или роми? Кой фалира банките ни ? Кой е нагъл ? Етнос или престъпното действие и бездействие на една държава?

Протестантите цивилизоваха повече роми в страната, а БПЦ се ангажира с Хари Потър и мятане на кръстове пред татуирани с кръстове, змейове и ликове на Ботев тела. …

Откъде тази алчност да се прави политика върху злоба? Разнасят ми се по студията разни карибски революционери и плеъри, за да обясняват, че те милеят за българщината, а другото било циганизация !!!

Какъв е този термин? Срдно аритметично между мургав, крадлив и плодовит ли ? А жълти звезди кога ще раздавате, Красимире ? Да се наредя и аз.

Народ излязъл от Османската империя бе достатъчно благороден да приеме бягащите арменци, да спаси евреите си, а сега властта гони децата на България !

Началникът на Гражданите за европейско развитие да не мълчи, защото това, което се лее от кабинета му е омраза и не е Европа.

Арман Бабикян

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top