All for Joomla All for Webmasters
България

Живея с 1000 лева на месец с близък човек, срам ме е от някои българи

Водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Аделина Радева изненадаха неприятно своя гост – лидера на НФСБ Валери Симеонов.

Те му бяха подготвили няколко блиц въпроса, за които политикът не беше предупреден. Това не се хареса особено на Симеонов, който отговаряше троснато на водещите, които започнаха да го „обстрелват“ с лични въпроси.

„Сега разбирам, че ще има блиц въпроси“, започна сърдито лидерът на НФСБ.

На въпрос колко трябва да бъде заплатата в България, Симеонов заяви: „Аз мога да кажа и 2000 лева, но това не е реално“.

Водачът на листата на „Патриоти за Валери Симеонов (НФСБ и Средна Европейска класа)” разкри, че живее с около 1000 лева на месец с близък човек. Той също така обясни, че ползва асансьор, тъй като живее на 11-ия етаж.

Той отказа да отговори на въпроса кой според него е най-добрият действащ политик в момента. Посочи историческа личност – Захари Стоянов.

Като най-голям негов порок, Симеонов посочи – доверчивостта.

Попитан как е прекарал последната си отпуска, лидерът на НФСБ заяви: „Малко на Черноморието. Съчетах почивката с проверките през нощта”.

„Гордея се с това, че съм българин, срамувам се от някои представители на нашата нация”, заяви още Симеонов.

По отношение на оставката на министърът на земеделието Румен Порожанов, Валери Симеонов коментира, че е искал оставката му от Бойко Борисов преди време.

Източник: bulmedia

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top