All for Joomla All for Webmasters
България

Жалка гледка, от която разбрахме, че не от всеки генерал става президент.

Чергата на Банкя analytics пак се подпали и от двата края. От единия пуши от СМС-и с Vladi Goranov от другия страшният жокер, готвен за следващия президент на републиката, се разпука ЯКО в истеричен припадък. Жалка гледка, от която разбрахме, че не от всеки генерал става президент.

Тъжното е, че имахме нужда от този леко митичен образ на професионалиста с хладен ум, овладян и уверен. Защото кресльовци си имаме бол, КОЙ да ни навиква и да ни нарича тулупи си имаме отдавна, имаме и такива дето се врътват и мятат микрофона.

Но ние искахме Ледения генерал, който ще ни преведе през огън и вирус с познания и бистър ум. Е, разтопи се тоя образ и отдолу се показа нервозен гном с гигантско его, поредният безпогрешен, дето се вградил в полза роду, а ние неблагодарниците му губим времето с нахални въпроси.

Така е, когато премиерът нарича журналистите мисирки, народът си лош матриал, кряска ни в национален ефир и от него да мине ни строи магистрали…
Тая па примадона във военна униформа била спасила живота на възрастните в старческите домове. Бе, ти, акъл имаш ли?! Ти, на това живот ли му викаш?!

Тия старци, които измират в мизерия и от нечувана жестокост, си ги бил спасил. Опс, минах на “ти”. Ама така става, като се изнервя. Аз ти казах… приключихме… с твоята политическа кариера още преди да е почнала.

Остава въпросът… кога и у нас ще се появи онази обществена фигура, която ще разбере, че той е служител, а ние не сме му длъжни! А, сетих се… като се появи общество!
P. S.
Винаги съм знаела, че Бенатова ще отвърне на удара!

източник:Коментар на Ирина Асьова във “Фейсбук”

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top