All for Joomla All for Webmasters
България

Започна да изплува отплатата за боклуците F16: Съпругата на Каракачанов с пари от “Америка за България”

Съпругата на Красимир Каракачанов Росица Слабакова-Каракачанова лъсна като акционер в един от най-мощните холдинги “Синергон Холдинг” АД.

Това става ясно от декларацията на вицепремиера Красимир Каракачанов. Интересна подробност е, че тази информация изсветля след разкритията и подаден сигнал до главния прокурор от журналистите Николай Бареков и Димитър Байрактаров.

През всичките години и Красимир Каракачанов и Съпругата му не са декларирали съдружието си с мастити участници в масовата приватизация. И двамата са заемали висши държавни постове и продължават и към днешна дата те заемат такива.

Интересно защо един прокурор в Софийска Градска Прокуратура крие съдружието си в толкова мощен холдинг? Имало ли е конфликт на интереси и защо КПКОНПИ и до сега мълчи по сигнала на Бареков и Байрактаров?

В една от декларациите на прокурор Каракачанова лъсва връзка с фондацията на Сорос “Америка за България”. Интересно кога ВМРО са искрени, когато критикуват Сорос или когато му прибират парите?

Росица Каракачанова се е облажила с 13000 долара за пътуване до САЩ! Какво е правила там, вероятно тя и Сорос само знаят? Такова лицемерие обаче не е лъсвало досега в българската политика и съдебната власт!? А как само тези пишман патрЕоти заклеймяват по медиите СОРОС и всичко свързано с него?

Ето и декларацията на прокурор Каракачанова, където най-долу лъсва връзката със Сорос и неговата фондация: https://register.caciaf.bg/2013/0DFD8ACD-09B0-47D1-92B6-1698302194C152459.xml Ето и декларацията, в която са декларирани ценните книги на прокурор Каракачанова в “Синергон Холдинг” АД в точка 9 : https://register.caciaf.bg/2019/E9859A0A-9EBA-46C3-8213-51C6F908E11D95205.xml

Ако премиерът Борисов има поне малко морал трябва незабавно да поиска оставката на Каракачанов, но….! Възникава и друг сериозен въпрос, извършили ли са престъпление по чл.313 от НК Каракачанов и Каракачанова? Ако да, ще има ли кой да ги разследва и да им повдигне обвинения или закона в България важи само за простосмъртните?
източник

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top