All for Joomla All for Webmasters
България

За 10 години, ГЕРБ принудиха 2 милиона и половина българи да си тръгнат от България

Пошло е да брандираш козунак с ГЕРБ.

Перверзно е да даваш на хората храна като политически подарък.

Перверзно е също да принуждаваш хората да се нуждаят от елементарни неща и да избират лекарства ли да си купят или храна.

Това заяви пред Фрогнюз ПР експертът Весислава Танчева по повод великденските козунаци с логото на ГЕРБ, раздавани на социално слаби хора.

Раздаването на подаръци са честа предизборна практика. В зараждането на българската демокрация раздаваха маратонки, но не в чифт, а само лявата.

След изборите, ако им излезе сметката, даваха и дясната.

На предишни избори пък раздаваха чорапи с марка ГЕРБ.

Снимката с козунаците от ГЕРБ не е от тази кампания. Що за извратен ум трябва да имаш, за да разнасяш торбички с неща от първа необходимост?! Отвратително е да разнасяш храна, която е важна за този, на когото я даваш.

Колкото до думите на Ева Майдел, че ще покани всеки в Брюксел, който й изпрати великденско яйце, те граничат с глупост.

От година и половина-две наблюдаваме тотална девалвация на идеите на ГЕРБ. Сякаш изчерпаха идеите си и започнаха да повтарят инициативи от миналото.

Профанска е и идеята на Кристалина Георгиева за хорцата насред Брюксел. Никой от нас не е виждал белгийци да тропкат полка в България. Не сме виждали също някой да играе каубойски танци по нашите площади. Виждахме обаче хорца по площади в Ню Йорк, Чикаго, Вашингтон. Има българска диаспора в чужбина, която е напуснала България заради лош стандарт на живот.

Това е причината българите да са в чужбина, а белгийците да не са в София.

Перверзно е да принудиш 2 милиона и половина българи да си тръгнат от родината си, за да търсят по-добри условия на живот, а в същото време да се радваш на факта, че тропкат хорца там, а не тук в България.

Източник: https://frognews.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top