All for Joomla All for Webmasters
България

Врачка предрече: Слави Трифонов ще се ожени за 15 г. по-млада, след сватбата ще му роди дете

Слави Трифонов може да си отдъхне. Врачка предрече, че водещият скоро ще намери жената за себе си. Дамата направила сензационното разкритие. Тя врачува и познава от години. Клиентите ѝ гарантират, че всяко нейно пророчесто се сбъдва на 99 процента.

Трифонов не само ще намери своята сродна душа, но и ще се ожени. Интересното е, че жената видя бъдещето му, точно когато Дългия се отчаял, че не му е писано да намери своята половинка, пише Kliuki.bg.

Слави признавал пред приятели, че най-големият му страх е, че няма да се ожени. Родителите му също не искали да остава ерген.

Съдбата обаче си знае работата и скоро ще донесе така мечтаната снаха. Тя ще е с около 15 години по-млада от Слави и скоро след сватбата ще го дари с първото му дете.

Врачката предрича дълъг брак, без развод, с възможност и за втора рожба, но само след съгласие между родителите. В момента обаче бъдещата двойка дори не се познавала.
Пловдив24

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top