All for Joomla All for Webmasters
България

ВМРО и НФСБ на Каракачанов и Симеонов отказаха да гласуват за 300 лева минимална пенсия!

Партиите ВМРО и НФСБ на Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се оказаха безпардонни лъжци. Двете партии имаха уникалната възможност да изпълнят предизборното си обещание и да вдигнат минималната пенсия на 300 лева, но отказаха да подкрепят това предложение на БСП.

Нещо повече ВМРО и НФСБ бяха молени от Десислав Чуколов и Павел Шопов от трибуната на Народното събрание да изпълнят предизборното си обещание, но Валери Симеонов и неговите колеги от ВМРО нагло се смееха и се подиграваха на Чуколов и Павел Шопов.

Припомняме, че така наречените Обединени патриоти влязоха в парламента и властта именно с обещанието, че ще направят минималната пенсия на 300 лева, но вече при гласуването на трети бюджет те не изпълняват това свое обещание.

Каракачанов и Симеонов искат парите да бъдат дадени за въоръжаване и други дейности, от които лесно се крадат народните пари, но не и на българските пенсионери, от които повече от един милион и половина гладуват, нямат пари за лекарства, а тази зима и ще студуват.

Всичките тези несгоди българските пенсионери получават като “награда” от пишман патриотите Каракачанов и Симеонов, които живеят на широка нога и получават хиляди левове заплати именно от данъците на българските пенсионери!
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top