All for Joomla All for Webmasters
България

Възможна нова мярка: Излизаме от дома си с SMS-уведомяване

Излизане от дома си с SMS. Това е една от формите на допълнителни мерки за ограничаване на движението по време на извънредното положение заради пандемията от коронавирус. Това съобщи началникът на ВМА ген. Венцислав Мутафчийски, ръководител на Националния оперативен щаб, по време на редовния сутрешен брифинг.

Най-масовото нещо при българите е телефонът, възможно е излизането от дома да става с SMS-уведомяване на принципа на синята и зелената зона, каза генералът в отговор на въпрос как възрастните хора ще се оправят с попълването на декларации. Вчера ген. Мутафчийски заяви, че е възможно ограничителните мерки да бъдат разширени и вече да се иска декларация за всяко излизане на улицата. Мярката с SMS-уведомяване вече се практикува в Гърция.

Удължават извънредните мерки
Кирил Ананиев с нова заповед
Забрана: Не напускаме градовете без основателна причина
354 са вече заразените у нас, 8 са новите случаи, за денонощието са общо 16, информира ген. Мутафчийски. Няма това област, поразена от заразата. В Сливен е установен един болен, който се е върнал от Ню Йорк.

127 души са в болница, като 13 от тях са в интензивни отделения и са интубирани. Заразата вече взе 8 жертви, 15 души са излекувани.
eurocom

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top