All for Joomla All for Webmasters
Свят

Работници пребили и блудствали с шефа си заради неплатени заплати

Преди дни работници от фирма за дърводобив отишли в офиса на фирмата за да получат своите заплати.

Шефа им отсича,че пари няма и заплати ще получат по-нататък,когато има.

Злощастната случка става в провинциален руски град, пишат руските електронни издания.

След кратка разправия,служителите на въпросната фирма отишли в квартална кръчма да изпият по питие и да се успокоят от таящият се в тях гняв.След около два часа изпили солидно количество алкохол и решили да отидат отново и да искат заработените от тях пари.

Пристигайки отново в офиса,заварват шефа си с млада девойка да се кикотят и пият кафе.Побеснелите и солидно почерпени служители ,започват да псуват и заплашват на висок тон.Девойката, която става неволен свидетел на случката започва да пищи и бива заключена от тях в тоалетната.

По нейни думи в офиса се чували тъпи удари,писъци и крясъци,а след около 5 минути тишина и приглушени стонове.За късмет мобилният телефон бил в нея.Веднага звъннала и повикала силите на реда.Пристигналите на място полицаи,заварили злощастния бизнесмен окървавен с разкъсани дрехи и свален панталон.Руската полиция е заловила и задържала извършителите в квартална кръчма,къде продължили да пият и да се хвалят с извършеното от тях.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top