All for Joomla All for Webmasters
България

В цял свят плетат одеяла за засегнатите животни от пожарите в Австралия

В цял свят трескаво се плетат защитни одеяла, къщички и торбички за пострадалите от пожарите в Австралия животни, съобщи БТА.

След като огънят изпели домовете им сред дивата порода, тези оцелели и спасени от пожарите животни са в своите временни къщички – плетени торбички и одеяла, които пристигат в Австралия от всички краища на света.

Занаятчийската гилдия за подпомагане на животните съобщи, че са засипани от предложения за помощ от доброволци за изработване на завивки за прилепи, торбички за бебета кенгуру, птичи гнезда, ръкавички за коали, къщички за опосуми и други видове защита за торбестите животни.

Дарения вече пристигат от групи доброволци от САЩ, Великобритания, Хонконг, Франция и Германия.

Тези бебета в момента са под грижите на Sydney Wildlife.

През последните седмици горските пожари в Австралия обхванаха осем милиона хектара и според експерти загиналите в пламъците диви и домашни животни са над половин милиард. Стотици хиляди са ранени или са изтласкани от зоните си на обитаване.


informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни