All for Joomla All for Webmasters
България

В Странджа е страшно! Правителството избива прасетата без заповед по тъмно…

Страшно е това написа жител на село Зидарово Бургаско, който преди малко се свърза с нас и ни обясни, че в селото местните са потресени от наглостта на властите снощи. Ето какво разказа човека:

“- Дойдоха с много жандармерия и полиция, докараха в камиони и цигани и ветеринарни доктори, точно когато започна да се стъмнява. Спряха пред определени къщи и умъртвиха свинете, без заповеди, без обяснения, само на няколко пъти ни заплашваха да си мълчим, защото можело да стане и още по-лошо. Интересно е че първите посетени къщи бяха на всички онези, които се опълчихме на властта в социалните мрежи и медиите, днес нямаме интернет, няма медии в селото никой не иска да отрази какво се случи снощи, защото явно това е заповедта отгоре. Няма чума, уви имат други планове за нашето село, което не е малко и няма да им се дадем лесно. Все още има къщи, които не са посетени от властта, но явно ще изчакат тази вечер да падне нощта, за да дойдат отново, но този път ще барикадираме мостовете и от двете страни на селота, ще трябва да минат през реката, ако искат да продължат с избиването на прасетата в селото ни. И ще снимаме с камери, като записите ще намерим начин как да стигнат до медиите. Това вече не се търпи, те ни избиват животните, без дори да имат доказателства, че са болни”

източници: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/07/blog-post_153.html

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2019 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top