All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Цветето на щастието изпълнява желание в рамикте на 2-3 дни

ова цвете на щастието ще промени мнението ви и ще помогне да спрете да бъдете скептик и да вярвате в чудеса.
Вярвате ли в чудеса, които могат да се случат? Мислили ли сте някога, че в този живот не винаги се стават някакви случайности, помнете многобройните истории от нашите баби за цялата магия и чудеса, които все още могат да се случат, пишат от За Жената

Намислете най-съкровеното си желание и то ще бъде изпълнено в рамките на 2-3 дни! Ако смятате, че това е илюзия, просто опитайте. И когато се уверите, разкажете за своите прекрасни цветя на щастието на приятелите си.

За да се изпълни желанието ви, трябва да кликнете върху “Like” + “Share” и да оставите коментар с усмивка. Не забравяйте да споделите.

Сега, в търсене на щастие, не е необходимо да излизаме далеч и да чакаме много дълго време.
Струва си малко да се върнем към детството и да вярваме в чудеса!
Вярвам в чудеса, те са навсякъде с нас, живеят където и да мечтаем. Те са в зората на деня и в песента на славея, Те са във вас, в мен, в очите на вашите близки! Аз живея в чудеса, защото животът е такова чудо! Така че в действителност го създавам навсякъде. Усмивка и топлина, картини, стихове, мелодия на душата и добри дела. Светът наоколо е прекрасен и слънцето свети по-ярко, когато с вас е приятел и море от ярки песни. Когато душата пее, когато с любим човек, а цялата Земя цъфти с красива райска градина! Вярвам в чудеса и как да не вярвам в тях! Когато живееш себе си, не можеш да измериш щастието … И аз давам любов винаги, на всичко и навсякъде, живея в радост и ще живея вечно.И давам любов винаги, на всичко и навсякъде, а това означава, че ще живея вечно!

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни