All for Joomla All for Webmasters
България

Цецку отново кърти мивки. Избирате ни – има пътища, не ни избирате – няма пътища. Кощунствена мисъл

ЦЕЦКУ ОТНОВО КЪРТИ МИВКИ

На страницата си във Фейсбук титанът на мисълта, гордостта на помощното училище във Вършец, е качил следното послание: „2022 г. до Велико Търново ще има магистрала, ако управлява ГЕРБ. Ще има път Видин-Ботевград, Русе-Велико Търново, Калотина – София, автомагистрала „Струма“ ще бъде завършена. Заявих категорично, че всичко това се случи благодарение на ГЕРБ и ще продължи да се случва, ако партията спечели европейските избори.“

Значи, материалът – внимавайте: До Велико Търново ще има магистрала, ако управлява ГЕРБ. Ще има пътища – ако спечели ГЕРБ. Всичко се случва благодарение на ГЕРБ и щяло да продължава да се случва, ако спечелят европейските избори. Бе не съм чувала за европейски избори, ама коя съм аз да споря с Краля на изборните далавери.

Понеже дълбочината на мисълта и изобщо всичко по-сложно силно затрудняват феновете на гербавите да схванат посланията на вождовете на Партията-майка, Цецку е опростил мисълта си до нивото на материала – Избирате ни – има пътища, не ни избирате – няма пътища.

Демек – няма ГЕРБ, няма държава. Кощунствената мисъл, че на държавата й е задължение да поддържа инфраструктурата и каквото прави, Е НЕЙНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ, НА ДЪРЖАВАТА, С ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ, а не партийна приумица, дори не прелита през празното пространство между ушаците на Цецку.

И по повод притесненията на гербавите, че избирателите не помнели какво са направили, ще ги успокоя: ПОМНИМ! ВСИЧКО ПОМНИМ! Всяко починало дете поради липса на пари за лечение, всеки старец, който сме видели да рови в боклука, всеки убит от вашите недосегаеми, всяко посегателство срещу правата ни, всяка гавра с Конституцията и основните ни граждански права, всеки смачкан журналист, бизнесмен, всеки затворен завод, всеки прокуден инвеститор, помним всяка крива плочка и всяка комисионна, която сте взели. Бъдете спокойни, ако вие забравите, ние ще ви припомним, когато му дойде времето!

Мафията се готви за избори. Ние да се готвим да ги спрем! Време е!

Елена Гунчева

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни