All for Joomla All for Webmasters
България

Томислав Дончев: Във Варна ще има координационен център, но ние само ще се отбраняваме

Няма никакво решение за изграждане на заплашващо съоръжение в Черно море. Във Варна ще има координационен център. Той няма да бъде заплаха за нито един наш съсед. Дейността му ще е изцяло отбранителна.

Вицепремиерът коментира и темата за срещата между Бойко Борисов и Доналд Тръмп с думите, че това посещението в САЩ не е било награда за закупуването на F-16. Едно такова посещение се организира и планира няколко месеца.

Аз нямам обслужваш персонал. Не мога да разбера темата дали съм бил с раница, кой е бил с куфар и всякакви такива неща. По-скоро това посрещане бе неформално. Всичките официални събития бяха на другия ден. Резултатите от тази среща ще ги виждаме тепърва.“, каза Дончев по повод коментарите за облеклото на министърът на отбраната Красимир Каракачанов при слизане от самолета в САЩ.

Когато говорим за енергетика, това са огромни проекти и България тепърва ще става ключов играч в разпространението на газ. Има шансове АЕЦ „Белене“ да се случи при възможно най-добрите условия. Фактът, че другата седмица ще ни посети американска комисия говори за огромния интерес от страна на САЩ към този проект.“, коментира още вицепремиерът.

Имаме гаранция, че президентът на САЩ ще работи сериозно по темата за падането на визите за български граждани. Това също е дълъг процес и не очаквайте още другата седмица те да паднат. Доналд Тръмп получи официална покана да посети България“, разкри Дончев.

Вицето пак премълча нещо и то сериозно. Защото първо се прави център, а после следва база.

Кой по света строи отбранителен център, когато знае, че няма да бъде нападнат?

Кой насочва оръжия за отбрана?

Ами нали при евентуален военен конфликт първо се ликвидира отбраната?

Защо ни забърквате в проблеми, които са между Големите?

Защо поставяте на карта сигурността на България?

И срещу колко?
istinata

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top