All for Joomla All for Webmasters
България

Типично за ГЕРБ: Те се покриха, а монополите надуха сметките на хората!

Властите се покриха, а монополистите надуха сметките на хората!

Това е реалността в държавицата ни.

Оказва се, че вирусите са повече от един, които безпощадно унищожават българския народ. Множество сигнали получаваме от хора, които твърдят, че имат постоянни разходи за ток и вода, но са констатирали, че последните им сметки са надути с около 20-30 % .

Според потребителите разходите им са набъбнали през последните дни и за хранителни продукти, като цените на много от хранителните стоки са набъбнали с над 50 %.

Хората негодуват, тъй като не стига, че са останали без работа сега плащат и по високи разходи, за да оцелеят, а чиновниците, които издържаме с данъците си са се изпокрили и не осъществяват никакъв контрол върху цените.

Всичко това показва и какъв морал притежава бизнесът в България? Според анализатори, много скоро ситуацията в държавата ще започне да се влошава, ако институциите не изпълняват функциите си, което неминуемо ще доведе до анархия!
източник

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top