All for Joomla All for Webmasters
България

И Тези хора имат наглостта да ни поучават за историята, за армията, за България. Която продадоха и осребриха!

Срамната история с продажбата на българско гражданство трябва да бъде изяснена докрай.

Не само заради честта на България, но и заради милионите българи – по гражданство и произход, разпръснати по света.

Това, което казват българите в Молдова, а и в други държави, по какъв начин са изнудвани за пари, за да им се даде българско гражданство, е страшно. А по-страшното е, че след ареста на шефа на ДАБЧ, никаква информация няма какво се случва.

И понеже знаем как при управляващите всеки скандал се замита и не се коментира с надеждата да се забрави, отново ще поставя въпроса: Кой е виновен?

Защото всички знаем, че няма как години наред да е продавано българско гражданство, а Борисов и Каракачанов да не са знаели. Ако не са знаели, значи не им е мястото на тези постове, след като не знаят какво се върши от назначените от тях хора и под носа им. Явно ни мислят наистина за малоумни.

Този срамен въпрос трябва да бъде разрешен в най-скоро време. Защото по света има вероятно хиляди „българи“ с купено гражданство. А като знаем, че критерият да си българин е само 5000 евро, нещата стават много сериозни.

И да напомня – всички български граждани имат правото да гласуват! Колко от купените нови българи ще гласуват на изборите? Или този въпрос не вълнува патрЕота Каракачанов, който иначе се занимава с качествата на военни самолети, от които нищо не разбира. Но се прави на ударен, когато го питат за огромната корупционна схема. Дори още по-нагло предлага вместо агенция, да е министерство. За да крадат още по-сериозно….

Държавата трябва незабавно да отговори на поставените въпроси. И да се поеме политическата отговорност от хората, предложили корумпетата на тези постове. Защото така е в цивилизованите държави. А иначе всички знаем, че са се разпределяли едни пари. На гърба и с честта на България.

И тези хора имат наглостта да ни поучават за историята, за армията, за България. Която продадоха и осребриха!

Елена Гунчева

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top