All for Joomla All for Webmasters
България

Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли.

Те са в отчаяна паника. И дрънкат неща, на които лудите биха завидяли.

Имало сценарии за сваляне на властта –това подсказвала кризата с питейната вода. Така работели от Държавна сигурност, с пяна на уста заявиха Бойко Борисов и Красимир Велчев.

Трябва наистина да си изперкал, за да търсиш сламка в очите на другите, а да подминаваш гредата в своите. Какъв сценарий за дестабилизация като десет години всичко областни управители са от ГЕРБ. Десет години / допреди два месеца/ всички областни градове се командваха от кадри на ГЕРБ. Е, те ли искат да дестабилизират властта? За каква държавна сигурност говорят трийсет години след като е разпусната и кадрите й 80 на сто изпоизмряха? Докога тези некадърници ще търсят оправдания, а няма да работят?

Най-голямата трагедия на Прехода е опростачването на народа. А такъв народ е ясно какви управници си избира. Ще кажете – да, ама те ги избират един милион, щото са зависими. Добре, а другите четири милиона защо не гласуват , а блеят?

Значи с овчедушието си индирикетно подкрепят властта на некадърниците. Тежко и горко на тези, които поемат властта след ГЕРБ – драмата в Перник ще изглежда като мила социална идилия!

Стефан Северин
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни