All for Joomla All for Webmasters
България

Така се лекува рак на дебелото черво

Коварната болест може да бъде излекувана с вкусен екзотичен плод 

Дори не сте предполагали, че вълшебният лек, церящ рак на дебелото черво се намира на една ръка разстояние от вас.

Колкото и да не ви се вярва, фурмите лекуват успешно много от хората, страдащи от коварното онкологично заболяване. Освен, че лекуват рак на дебелото черво, фурмите понижават успешно високото кръвно налягане и намаляват значително риска от появата на сърдечносъдово заболяване.

Препоръчва се фурмите да бъдат приемани и по време на бременност, а освен това възпрепятстват появата на артрит и помагат при импотентност.

Оказва се, че този вкусен екзотичен плод може да ви избави от редица здравословни проблеми.

Не е случайно и твърдението на стара арабска поговорка, че ползите от фурмите са толкова много, колкото са дните в годината.

Ако хапвате редовно фурми ще укрепите имунната си система, ще увеличите издръжливостта и концентрацията си и не на последно място – ще намалите значително нивата на лошия холестерол (LDL). Те са мощно средство за лечение на рак, заради съдържащите се високи количества селен в тях. Сред множеството ползи от тях е и тази, че поддържат зъбите ви здрави, тай като съдържат доста флуор.

Грешите, ако мислите, че полезните им свойства се изчерпват дотук. Те са много полезни за редица белодробни проблеми като астмата например, както и при желязодефицитна анемия. Ако искате да изцерите рака на дебелото черво, е необходимо да изяждате по 100 гр. фурми на ден, пише 24chasa.bg./брадва

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни