All for Joomla All for Webmasters
България

Тъга! Яна загуби битката за живота си, оставя сираче

Кърджалийката Яна Димова, за която тръгна кампания за набиране на пари за лечение, не успя да се пребори за живота си. 35-годишната майка е починала вчера, 1 октомври, съобщиха нейни близки.

Яна е майка на 5-годишно момиченце. От няколко месеца тя бе в кома. В началото на май жената била приета в местната болница с повръщане, световъртеж и високо кръвно. От гърча, който получила, Яна започнала да се държи неадекватно и я изпратили в психиатрията.

Оттам я върнали отново в болницата, защото не била за тях. От неврологичното отделение пък я изпратили в ОАИЛ, където установили, че нивата на калций и натрий са силно занижени.

Започнали вливания, които рязко покачили нивата им и кърджалийката получила инсулт, а след това се наложило да я приведат в кома.

Жената бе настанена в специализирана клиника в град Пловдив. Поради скъпото лечение близките й били силно затруднени с покриването на разходите, като в две детски градини, както и училище в Кърджали и Момчилград бе подета кампания за събиране на средства.

Погребението на Яна ще бъде утре, 3 октомври, в Кърджали. Лупа.бг Марица

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top