All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Светослав Ивановав израснал без баща си

Скандал гръмна преди дни около Светослав Иванов от Би Ти Ви, след като Иван Гарелов обяви в Шоуто на Слави, че водещият на „120 минути” бил от ромски произход. В резултат Иванов реагира гневно срещу фалшивата новина със статус във „Фейсбук“, а Иван Гарелов горчиво съжали, че се е доверил на невярна информация в някои медии и се извини на журналиста.

Малко известно е, че Светослав Иванов крие драматична история в миналото, която го е белязала за цял живот. Водещият на „120 минути“ е израснал без баща до себе си, защото родителите му вземат решението да се разделят, когато е още невръстно дете.

Отглеждането му паднало изцяло върху плещите на майка му Антония, която трудно се справяла да балансира между него и работата. Все пак, въпреки финансовите трудности и бедните години, тя успяла да го изучи с голямата подкрепа на неговата баба. Така журналистът пораснал сред две силни жени, към които бил изключително привързан и днес. Като малък почти не контактувал с татко си, за когото се знае, че е икономист по образование.

„Не съм усещал никога липсата на баща. Майка ми и баба ми ми даваха всичко, от което имах нужда. С баща ми поддържаме приятелски отношения и аз не го обвинявам за нищо“, казва Светльо днес, от дистанцията на времето. След майка му и баба му другите две важни жени в живота на Иванов са половинката му Вяра Деянова, с която са колеги в Би Ти Ви, и общата им дъщеричка Йоана. Двамата се срещнали преди 13 години в радиото, където към онзи момент работели, и в продължение на една година били най-добри приятели. Пръв химията между тях усетил Светльо и той предприел първата крачка, като поканил хубавицата Вяра на театър.

На тайната им от останалите колеги в медията среща тя толкова се притеснявала, че на излизане от театъра се спънала и паднала по стълбите, като се разминала на косъм със счупване на крайник. През 2012 г. Иванов паднал на колене пред избраницата си с пръстен в ръка и двамата вдигнали скромна сватба, като тя приела фамилията му с тире. Две години след церемонията на бял свят се появила единствената им дъщеричка Йоана. С раждането ѝ обаче дошли и първите семейни проблеми, защото журналистът бил свикнал да посвещава цялото си време на професията и Вяра не можела да разчита на него за нищо.

„Остава му много малко време за грижа към детето, защото е много зает в работата. Сменил е само един памперс. Единственият му недостатък е, че е много разсеян. Притеснявам се, че някой път може да забрави и Йоана някъде“, със смях споделя журналистката.
Източник:Ретро

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни