All for Joomla All for Webmasters
България

Строители карани на сила на ГЕРБ-пленума за подкрепа на Борисов срещу 60 лв., който не иска – уволнение (ВИДЕО)

Беззаконията на Бойко Борисов и хунтата не спират напук на протестите, блокирали цялата страна с искане на оставката на властта.

За днешния пленум на ГЕРБ в София, осветлен първо от Narod.bg, се намират хора против волята им, а който не иска да играе в масовката, е заплашван от уволнение, видя репортер от сайта Narod.bg.

Началници във фирма „Грома холд”, която строи пътя Велинград-Сърница, събрали вчера всички работници и обяснили, че днес, 5 август, всички трябва да заминат за София, като ще участват в контра протест в подкрепа на Бойко Борисов.

От фирмата осигуряват на всички храна, гориво за колите, ще им върви и надницата за деня + 60 лева „бонус”.

Обаче – тези, които откажат да пътуват за масовката, която да покаже колко обичан е Бойко от народа, може да се считат за уволнени…

Новината, която поставя под съмнение съществуването изобщо на някакъв ред и закони, сподели на стената си Лиляна Влахова.

Реклама

Източник на Narod.bg пък алармира, че в 8 часа тази сутрин от централният вход на фирма „Грома холд” в благоевградското с. Бело поле е тръгнала организираната фирмена подкрепа за Бойко Борисов.

„Автоколона от лични и служебни коли тръгна за София. Въпросът е защо частна фирма да води под строй служителите си на контра протест в защита на премиера?

Кой им покрива загубите за деня? Кой плаща разходите за път и храна,а надниците и допълнителната надница за недоброволната подкрепа за вожда? И накрая – кои са платени?Тези или хората протестиращи вече месец? Това е тази власт…, коментира информаторът на Narod.bg

Проверката на Narod.bg пък показа, че „Грома холд” е новото име на прочутата „Агромах” на покойния вече Методи Бачев.

Благоевградския бизнесмен се прочу с репликата, че „кмето на Симитли е*а Бойко Борисов”, която му костваше изритването от строителния бизнес.

Вижте какво смята Методи Бачев за „кмето” на Симитли и любовния живот на Бойко Борисов, най-любопитната част от видеото започва след 33-ата секунда:

narod.bg

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни