All for Joomla All for Webmasters
Конспирации

Стойчо Керев: В Кръвта на българите има космичен код

Днес новите икони са на смартфоните

Защо технологиите се развиват с такива темпове, а медицината и други сектори изостават?

Неглижират се протестите на “жълтите жилетки”

– Стойчо, предстои премиерата на новия ти филм “Измамна реалност” на 5-ти април в зала 1 на НДК. Какви въпроси и провокации отправяш към зрителите?
– “Измамна реалност” е продължение на филмовата продукция “Конспирация-2017”. Филмът е провокиран от реални събития в днешно време. Нашият екип има едно златно правило – да разглеждаме историята и настоящето от различни ъгли и да си даваме сметка, че хората пропускаме много важни въпроси. Какъв е светът, в който живеем и дали е такъв наистина, какъвто го виждаме? Кой управлява този свят? Защо и по каква причина технологиите се развиват с много бързи темпове, а да речем медицината и други сектори на промишлеността изостават? “Измамна реалност” казва и нещо друго – къде сме ние хората, защо ни заблуждават, каква е причината да попадаме в тази въртележка на съзнанието и как да се отървем от нея?

– Умишлено ли светът става все по-неграмотен и какво се цели с това?
– Преди 25 години средния ръст на необразованост в цял свят беше около 42 процента, а днес над 68 процента от населението е ниско образовано. Това говори само за едно нещо – нежеланието за образованост води до израждането на обществата и създаването на елити, които гледат на нас като на биологични единици. Когато по този начин започнеш да манипулираш съзнанието на хората, чрез тяхната ниска образованост получаваш достъп до нещо много ценно – тяхната вътрешна енергия и тя бива насочвана и отдавана там, където твоят елит желае, изразих се метафорично…

– На кое събитие според теб не се обърна достатъчно внимание в медиите, сред потока от информация и фалшиви новини, които ни заливат?
– Има едно събитие, което буквално започнаха да го неглижират. Протестите на “жълтите жилетки”. Тези протести са нещо, което подсказва, че изборите през късната пролет за депутати в Европейския парламент ще бъдат от най-оспорваните. Движението на “жилетките” отваря една изключително тревожна тема. И тя е, че днешните елити не могат да управляват постарому. Европейският гражданин започва да се събужда и той иска нов договор с тези, които го управляват.

– Ти си автор и водещ на “Новото познание”. Коя тема в твоя сайт вълнува най-много хората и теб самия?
– Ако може да направя един анонс от страниците на вестник “Труд”. Тази неделя в ефира на БНТ 2 – от 18,30 часа зрителите могат да гледат епизода ни с участието на професор Бойко Рангелов за двубоя между човека и изкуствения интелект. Темите, свързани с българската история са най-четени и коментирани, както и за загубеното национално достойнство или отсъствието му. Другата тема, която мен лично ме вълнува е подмяната на части от българската история.

– Каква е истината за произхода на българите?
– Ние сме народ, който е живял по тези земи хилядолетия. Хипотезата на Павел Шафарик и Константин Иречек, че сме номадски народ, дошъл отнякъде си, според мен е една от най-големите заблуди, но не искам да натрапвам мнението си. Според мен, ние сме наследници на хората, които са живели по тези земи хилядолетия преди идването на римляните.

– Коя според теб е най-голямата мистерия, която крият българските земи?
– Мистерията за сътворението на света, мисля, че е заключена тук. Мисля, че има нещо заключено в тези 111 000 кв. км територия, която ни е останала от огромния народ по тези земи, който е бил съизмерим с песъчинките в морето. Мистерията за сътворението на света носи със себе си и онзи космичен код, който се крие в кръвта ни и до днес. Ето защо, когато изследват нашите кръвни телца откриват над 40 процента от кръвта на онези легендарни народи, които са били по земите ни. Ние сме наследници на древна цивилизация и като такива е добре да имаме самочувствието на хора, които познават и лелеят за земите си и не ги предават ей тъй между другото.

– Ти си правил последното интервю с Тодор Живков във “Всяка неделя”, а днес много хора изпитват носталгия по онова време. Как си го обясняваш?
– Те тъгуват, защото когато имаш безплатно здравеопазване и образование, каквото апропо имат и до днес десетки държави в света, включително и в Европа – това те кара да си мислиш, че си измамен. Ако всички тези неща, които скандинавските страни са постигнали със своето образование и здравеопазване бъдат пренесени у нас, даваш ли си сметка, че хората няма да гледат с такава тъга към онова време.

– Случайно ли е, че точно в България има феномени като Ванга, Слава Севрюкова, Вера Кочовска, Петър Дънов?
– Мога да изразя една моя хипотеза, че един много могъщ дух – на създателя на богомилското движение, през годините се преражда по нашите земи, за да може ние неговите съвременници да устояваме. Този дух пътува през Боян Мага, след това пътува през Паисий Хилендарски, след това ако щеш през Левски, през Дънов… Може би и в момента пътува, а може би е вече тук? Нека да оставим българина с отворени очи и съзнание за този голям дух. За да може той да създаде, надгради и умножи онази национална идентичност, от която имаме нужда днес, за да се съхраним в огромната мелница наречена глобализъм.

– Ти не си се срещал лично с Ванга, но си писал статии за нея. Какво за теб е най-ценното наследство, което ни остави тя?
– В едно от предаванията ми за Ванга съм използвал хипотези и формулировки от филма на Тома Томов за нея, който е страхотен. Това, което се провижда днес през очите на този феномен е нейното огромно наследство по отношение на невидимия свят. Моето усещане за нея е като за верен камертон – верните звуци, които стигат до съзнанието ти и не можеш да бъдеш заблуждаван.

– Има ли днес такива феномени?
– Времената не оставят земята без своите хроникьори. След като думи като: ангели, Бог, пророчество, мистика, езотерика не са забранени, Провидението изпраща своите посредници. За такива феномени говорят градските легенди. Единият съм чувал да е в Северна България, а и за други подочувам говорят хората потърсили помощ. През хилядолетията винаги е имало хора, които наистина имат възможността и способността да виждат другите измерения. Делфийският оракул, например, е толкова близо до нас.

– В какво виждаш надежда за бъдещето на страната ни?
– Колкото повече нови и образовани деца идват по нашите земи, толкова по-добри години виждам за нас. Да си припомним мисията на Симеон, който без капчица кръв да пролее, завладява Европа със силата на буквите.

– Не може да не ти прави впечатление това зомбиране на младите хора с технологиите – те буквално са залепени за екраните на смартфоните си…
– В началото ти споделих, че технологиите се развиват много по-бързо от всичко останало, включително и от начина ни на придвижване. За мен автомобилът е много остарял начин на придвижване, както и самолетът. Днес транспортът би трябвало да е съвсем различен. Богатството на нашия мозък наистина е огромно, това е единствения компютър на водна основа и никой досега не е повторил този компютър, той изчислява милиарди комбинации за наносекунда. Ето затова зомбирането, за което говорим е политика на въздействие в цял свят. Не забравяй, че дилемата 5G и разговорите за тази мрежа вече събуждат големи дебати, включително и в институциите в Европа.

– Каква е причината толкова години след стъпването на човешки крак на Луната да няма развитие в тази посока и имало ли е въобще такъв полет?
– Влизаме в най-невероятната конспиративна световна теория. Самата Слава Севрюкова казва, че на Луната има други същества, които не ни допускат там. Ние сме определяни като хищническа цивилизация. И представете си, че съществуват небесни цивилизации, коя би ви допуснала в световно космическо семейство? Сега за Луната и конспирациите. Вижте какво прави Китай и оставете злобното говорене на хейтърите.

– Има все повече свидетелства за НЛО. Кое за теб е най-голямото доказателство, че те са тук?
– ЦРУ вече публикува над 11 000 документа за наличието на неиндентифицирани летящи обекти, ние сме пускали документите и в нашия сайт. Европейската космическа агенция също, а Франция публикува над 6000 такива документа. Според мен египетските пирамиди са едно от доказателствата, че цивилизации, развити в пъти повече от нашата са битували на планетата. Гранд каньон също е такова доказателство. В България по Искърското дефиле, както и пещерата Проходна виждаме наличие на очевидни доказателства. Морените също, мислиш ли, че те са естествено образувание – толкова добре шлифовани и заоблени камъни?

Много популярни лица също вече не се притесняват да признаят, че са виждали НЛО.

– Ти наблюдавал ли си подобни явления?
– Ако ти кажа да – ще ми блокира телефона. (Смее се.) Нека си представим една кратка история, която може и да се е случила. Миналата година в Странджа видях такъв обект с пулсираща светлина. Освен мен, още трима човека го видяха, бяха наоколо. Много странно е усещането. В такъв момент си даваш сметка, че Провидението те е избрало, за да провидиш, че наистина има и други светове и измерения.

– Голяма част от известните личности у нас притежават и скрити способности, за които обаче не искат да говорят. Ти познаваш ли такива сред тях?
– Мога да ти кажа, че Андрей Баташов имаше способности. Той беше много специален човек, с него дори сме родени на една дата – 10-ти септември. Голяма работа беше това момче и притежаваше такива качества.

– Вярваш ли в силата на мисълта?
– Мисъл формите са управлявали мирозданието още от времето на древните цивилизации. Сигурно ти се е случвало да мислиш за някого и той да ти звънне в същия момент? Това показва прекъснатата връзка на човешкото съзнание с неговите огромни възможности. Силата на мисълта е кодирана още в Библията, а знаеш ли колко хора има, които са се излекували само със силата на мисълта? Христос казва – ако имате вяра колкото синапово зърно… Тази концепция за силата на мисълта докосва всеки по свой собствен начин. Много е важно онази магичност, която се крие в самата вяра да премине през теб като позитивна вибрация.

– Любима мисъл?
– Самочувствието идва със знанието.

Нашият гости
Известният журналист, тв водещ и продуцент Стойчо Керев започва дългогодишната си кариера в предаването “Събота късен следобед” в ефира на БНТ – с Емил Розов и Алис Крайчева. През 96-та става водещ на легендарната програма на Кеворк Кеворкян – “Всяка неделя” и остава на тази позиция в продължение на две години. Стойчо има участие в изграждането на първите частни радиостанции у нас, а дълго време е и водещ в ефира на радио “Витоша”. След като специализира продуцентство и оперативен мениджмънт във Великобритания, става продуцент на предавания като “Диалози”, “Булевард България”, “Кино видео трафик”, “Пирамида”, “Размяна на съпруги” и др. Харизматичният журналист е автор на предаването и платформата за наука, мистика и конспиративни теории “Новото познание”, което скоро ще стартира и в ефира на БНТ 2. Стойчо Керев изнася и много лекции и семинари из цялата страна, които се приемат с голям интерес от аудиторията.

Източник:Труд

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни