All for Joomla All for Webmasters
Uncategorized

Ще бъде ли наказан лекарят, изхвърлил болна баба от болницата?

Скандален случай от Дупница. Близки на възрастна пациентка подадоха жалба срещу лекар от общинската болница, който ги ругал и изгонил от здравното заведение, съобщава news2.bg

Внучката на 82-годишната жена пусна клип в социалната мрежа и поиска лекарят да се извини или да бъде уволнен.

Предисторията на този клип е отказ на лекаря да приеме в болницата бабата на Иванка. Изхвърлил документите за прием, които пациентката донесла от спешния център. Започва преследване по коридорите.

„Направих този клип, за да покажа какво се случва в болницата. По закон той каза, че нямаме право да я доведем в болницата, защото не са минали 30 дни, откакто е изписана. Използва обаче обиди и грозен език”, разказа внучката на възрастната жена в „Тази сутрин”.

Екипът на bTV се опита да се срещне с лекаря, но без успех. Началникът на отделението на болницата коментира, че постъпката му е осъдителна и са взети мерки. Предвижда се наказание за д-р Апостолов.

Внучката на жената смята да напише жалба до Районната здравноосигурителна каса в Кюстендил.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни