All for Joomla All for Webmasters
Свят

Съпругата на Шабан Шаулич, Гордана сподели как иска да бъде погребан певецът и какво да държи в ръцете си

Шабан Шаулич ще бъде погребан в Алея на отличилите се граждани на Новото гробище в Белград. По всяка вероятност той ще бъде положен във вечен сън до известния сръбски актьор Небойша Глоговац, който почина на 9 февруари 2018 г.

Администрацията на гробището твърди новината, но уточни, че семейството на Шаулич все още не е дошло да огледа място.

Все още не е уточнено кога ще бъде погребението на сръбския изпълнител, тъй като тялото му все още е в Германия.

Предполага се, че погребението на сръбския изпълнител трябва да е в понеделник, но близките му искали това да се случи още в петък Децата на Шаулич – Санела и Михайло, са в Германия, където вчера разпознаха трупа на баща им.

„Няма го повече моя Шабан! Какво да правя в този свят без него?“, неутешима е Гордана – съпругата на певеца, която очаква тленните му останки в Белград.

Гордана и Шабан, който бяха женени от 43 години Вдовица на краля сръбската музика заръчала на децата й, който са при тялото на баща им, „да му дадат всичко, без което Шабан не може да живее“. „Деца, сложете му шапка на главата и пари в ръцете – така ще бъде щастлив“, проронила неутешимата Гордана.
Източник:ЗаЖената

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top