All for Joomla All for Webmasters
България

Самотен дядо от Пловдив разплака мрежата

Историята на възрастен дядо от Пловдив успя да трогне десетки потребители в социалните мрежи.

Той остава сам, след като съпругата му почива и продава покъщнината си, за да се храни.

Дядо Йордан продава последните си посуда, защото вече е сам и му е нужна само една чиния и лъжица. Ако му подадете пари, няма да ги приеме без да си изберете нещо:

“Защо ми са парите, ако нищо не вземеш, жал ми е да хвърля всичко това, много години с тях съм живял. Избери си две чинии за тези пари.”

Не го подминавайте. Утре ще е пак на подлеза на културен център “ТРАКАРТ” от страната на “Понеделник” пазара, Пловдив. Обеща ми да донесе нова покъщнина. Поклон пред достойнството на българския пенсионер“, пише Боянка Иванова.

Достойно е когато забележиш неволята на някого да я споделиш,защото сама пчела мед не прави.Достойно е да застанеш до ”дрипавият”и да го попиташ как живее.А не да минеш и завъртиш глава,защото животът е кръговрат и всеки ден изненада.Днес имаш ,утре не.Браво за постъпката Ви да споделите една неволя.Браво и на хората,които ще помогнат“, коментира г-жа Стефанова.

“Как да им простиш на управляващите? ……Няма прошка….”, възмущава се г-н Бесалев.
Източник: dunavmost

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top