All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Ретрограден Меркурий в знака на Скорпион – какво ни очаква?

В периода 31 октомври – 20 ноември, Меркурий прави последното си ретроградно движение за 2019 година, през знака на Скорпион.Обикновено ретроградната му фаза се свързва със проблеми в комуникацията, технологични сривове и повреди, повишаване на тревожността.

През октомври ние ще сме предизвикани от някои сложни планетарни събития, а ретроградният Меркурий ще ни помогне да си поемем дъх и да преразгледаме случилото се. Ще можем да подобрим своите методи на комуникация, те ще станат по-интуитивни. Ако има някого, с когото искаме да поговорим, без значение дали това е любимият човек или не, това ще бъде идеалният момент, но ще го направим чрез душите си.

През 2019 година Меркурий имаше няколко ретроградни фази, които ни сигнализират да укрепим своята интуиция. Обърнете внимание на интуицията си по време на този последен ретрограден цикъл. Докато този цикъл обикновено не е подходящ момент за започване на нови неща, добре е да прегледаме отново информацията събрана до момента за важни за вас въпроси, за да сте сигурни, че не сте пропуснали нещо. Не позволявайте да ви притискат при взимането на важни решения.

Опитайте се да прекроите всички негативни мисли. Останете положително настроени и не се страхувайте да елиминирате от живота си неща, които предизвикват във вас негативизъм и страх. Работете върху създаването на здравословна и спокойна среда за вашите мисли.

Овен

Обикновено ретроградният Меркурий извежда вашата упорита природа на преден план. Ставате много неспокойни. Сега се погрижете за здравето си и противно на очакванията ви късметът няма да ви подмине.

Телец

Като цяло при вас винаги бива засегната комуникацията, изпитвате трудности да се изразявате свободно. Това се отразява и върху способността ви да взимате решения. Въпреки това, имате добри шансове за печелене на пари. Подгответе се и за повече романтика.

Близнаци

Възможни са стресови ситуации, пречки в комуникацията. Това може да ви отслаби физически и емоционално. Внимавайте да не бъдете твърде груби с хората около вас. / az-jenata

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни