All for Joomla All for Webmasters
България

Психодесният грантаджия Манол Глишев: Покойният Данаилов беше силно надценен талант и набеден за авторитет

Известният най-вече като протестър, а иначе подвизаващ се като поет, Манол Глишев, също реши да се пробва с коментар по повод кончината на Стефан Данаилов, но в опита си да бъде оригинален си навлече гнева на мрежата… Ето какво мнение публикува той – едно към едно:

Починал е актьорът Стефан Данаилов. Бог да го прости и да утеши близките му.
Изглежда, че в последните си години този човек страдаше. Толкова от хуманна гледна точка.
Оттам нататък, вече от гледна точка на справедливостта и истината – покойният Данаилов беше силно надценен талант и набеден за авторитет. Той беше лице на соцносталгията, а тя е безусловно зло.

Стои редом с Любомир Левчев, Светлин Русев и Божидар Димитров. За никого от тях не бива да се пролива и една сълза, ако не сме им роднини. В най-добрия случай това сухо „Бог да прости“ е достатъчно. Но ако мнозина започнат пак да се превземат, да жалят, да късат ризи, да пращат рози, „po-klom1515“ и да го обявяват посмъртно за гений – не бъдете от тях.
Не, не си е отишъл светец на театъра и киното, нито рицар на словото, нито мъдрец и човеколюбец, нито „мастэр“, нито нищо подобно. Ако сме честни, Апостол Карамитев, Невена Коканова или Велко Кънев са оставили далеч по-ценна следа със себе си.

За тях не просто Бог да ги прости, а вечна им памет, дълга им слава и благодарност за ролите и човечността!
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top