All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Прическата, която прави от жената момиченце – 30 зашеметяващи варианта на право каре в разкошни цветове (Снимки)

Прическата, за която ще стане дума днес, успя да се задържи на модния небосклон повече от десетилетие. Това се дължи главно на нейната практичност и много интересни опции. Това е прическа, която обикновено не се нуждае от специални грижи и се държи добре дори без стайлинг. Подходяща е за тези, които нямат време или търпение да се грижат за дълга коса, но не искат напълно да загубят своята женственост, като изберат по-къса прическа. С две думи – ще говорим за карето и най-популярния му вариант – правото каре .

право каре в розово

Класическо каре

Класическото каре е права фризура, приблизително до брадичката и с еднаква дължина на косата. Гарантира значително увеличаване на обема на косата, което е много ценно за притежателките на тънка коса.

класическо каре в бледорозово

класическо кестеняво каре

Но на гъстата коса такава прическа може да изглежда като каска или шапка, точно заради равномерно подстриганите краища.

ефектно каре в розово

каре на тънка коса

Дължината на карето зависи от формата на лицето

Класическото каре с напълно прави кичури отива на овални или издължени лица. Благодарение на правилната форма, такава прическа може да се направи с абсолютно всяка дължина – от ушната мида до раменете.

удължено каре

класическо каре до раменете

красиво удължено каре

удължено каре до раменете

класическо право каре на кичури

каре под ушите

класическо каре русо

каре с дълъг бретон

светло каре без бретон

каре  на тъмна коса

удължено каре розови кичури

Жените с кръгло или квадратно лице трябва да избират дължина, която припокрива брадичката. Прическа над това ниво ще направи формата на лицето още по-изразена. Ако косата е малко по-дълга, напротив, ще изглади ъглите и визуално ще намали бузите.

цветно каре сини кичури

каре за кръгло лице

Късо каре

Каре с дължина до брадичката или дори малко по-късо е вариант по-скоро за тънка коса. Не изисква много усилия и загуба на време при оформяне. Този вариант е особено ценен от заети жени и бизнес-дами. Дължината е много практична, тъй като винаги можете да промените визията си, като си направите различен път или промените посоката на бретона. Ако краищата се третират леко с вакса или гел за коса, прическата ще изглежда по-лека. Късото каре е по-подходящо за притежателките на изискано овално или сърцевидно лице. И обратното, това не е най-добрата опция за кръгло и квадратно лице.

късо каре овално лице

късо каре в синьо

късо каре в розово удължено

късо каре кестенява коса

късо каре с бретон

Ще продължаваме да виждаме варианти на тази прическа по кориците на модните списания през 2020 година. Разнообразието от варианти и стилове на карето ви позволява да фантазирате и експериментирате с визия и стил.

късо каре в жълто и оранжево

късо каре на розови кичури

късо бонбонено каре

късо прасковено каре с бретон

късо каре в лилаво

Ако сте привърженик на прическите с бретон – няма проблем. Карето с бретон или без бретон може да бъде с всякаква дължина. Създайте свой собствен уникален външен вид въз основа на класическото каре и украсете света с красотата си.

За Жената

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни