All for Joomla All for Webmasters
България

При хвърлянето на яйца: Проплака полицейски служител центриран в главата

В извънреден брифинг на СДВР бе направена равносметка на 16-ия ден на протестни действия. На територията на столицата са били проведени три регламентирани мероприятия.

“Първото в района на Висшия адвокатски съвет протестно мероприятие, второто пред резиденцията на Република Турция насочено срещу процесите, свързани с превръщане на музея “Света София” в джамия, третият протест на същата тема”, заявиха от СДВР.

При тези протестни мероприятия не е имало нарушения на обществения ред. Освен тях са проведени 2 нерегламентирани протеста.

“Това, което за пореден ден се провежда в района на площад “Независимост” и площада пред президентството, също така нерегламентиран протест пред Българска национална телевизия. По отношение протеста в района на площад “Независимост” около 20 ч. беше проведена протестна акция с хвърляне на яйца по сградата на Министерския съвет. При хвърлянето на яйцата беше ударен един полицейски служител в областта на окото, при което почувства силна болка и голям дискомфорт. Беше подпомогнат от намиращите се до него полицейски служители”, добавиха от СДВР.
bgonair

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top