All for Joomla All for Webmasters
Свят

Полицаи се отзоваха на сигнал за плачещо в апартамент дете и се натъкнаха на страшна гледка /ВИДЕО/

Полицаи  преживяха истински кошмар, отзовавайки се на сигнал от съседи за плачещо в апартамент дете. 

Те разбили вратата, а вътре намерили момиченце на 5 години, което изглеждало като подивяло. Детето било цялото в мръсотия и абсолютно само. Кожата на момиченцето била обсипана в рани и то било очевидно недохранено. Детето явно било връзвано за врата с телефонен кабел, който с течение на времето се сраснал с кожата му.

Всички стаи в апартамента били пълни с боклук и приличали повече на сметище.Пред медиите съседи разказват, че майката изглеждала благоприлично и въобще не предполагали, че отглежда дъщеря си в такива условия.

„Беше си съвсем нормална, учтива, поздравява“, твърди жена, която живее на същия етаж.

Друга, обаче, разказва, че Ирина – така се казва майката, се появявала рядко в апартамента. В същото време от него непрекъснато се носел жалостив, детски плач.

„Мъжът й я изостави с детето и го депортираха. Виждала съм го само два пъти и то случайно“, твърди съседка.

Тя си спомня, че допреди три години често виждала малката Люба, но след това никой не е срещал детето.

Момиченцето е настанено в реанимацията на московска болница.

Майката е арестувана и вече й е повдигнато обвинение в опит за умишлено убийство. Тя е на 47 години и се казва Ирина Г. Пред полицаите заявила, че работи като чистачка, а преди това – като финансов консултант.

/blitz.bg/

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top