All for Joomla All for Webmasters
България

От сега: Журналист призова Горанов да се извини на хиляди българи!

Финансовият министър Владислав Горанов за пореден път си позволи да направи непремерено изказване, с което засегна хиляди високообразовани българи.

Това накара журналистът Димитър Байрактаров да го призове за извинение. Ето какво написа във Фейсбук профила си журналиста:

“Г-н Владислав Горанов днес си позволи да обиди огромна група от високообразовани български граждани, определяйки ги по неприятен повод за МАРГИНАЛИ И СОЦИАЛНО ИЗОЛИРАНИ!

Тези маргинали са достойни за уважение, тъй като вместо да се обесят на врата на държавата са се регистрирали като самоосигуряващи се и внасят данъците и осигуровките си редовно, от които г-н Горанов получава заплатата си! Нещо повече, точно тази група води най-активен социално ангажиран начин на живот!

Г-н Горанов, незабавно се извинете! Държа да отбележа, че повечето от тези така наречени от Вас маргинали, са икономисти, адвокати, архитекти, инженери и други професионалисти от най-висока класа!”


източник

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top