All for Joomla All for Webmasters
България

От сега: Lupa.bg съобщава за 20 болни от коронавирус под карантина във ВМА!

Първите заразени от коронавирус в България вече са факт!

Десетки пациенти са под карантина във ВМА в София, като точната бройка на заразените все още не е оповестена официално. По информация на Lupa.bg тези със съмнения за заразата-убиец са около 20 човека.

От пресцентъра на ВМА споделиха за Lupa.bg: “Настанени са 14 души със съмнения за коронавирус, направени са им изследвания. Не можем да се ангажираме кога точно ще станат ясни резултатите от изследванията им днес, но те ще бъдат оповестени официално”.

От няколко дни заразени с коронавирус са били поставени под карантина и пазени в тайна, за да няма излишна истерия в България.

Преди две седмици случай на български гражданин, пристигнал от Италия, е бил хоспитализиран, а направените проби тук са изпратени в Амстердам.

Същевременно с редакцията на Lupa.bg се свърза медицинско лице от болница “Токуда”, за да сподели информацията, че при тях са приети двама с коронавирус. От отдел “Работа с пациенти” признаха, че нямат право да дават информация затова дали има заразени с опасния китайски вирус. Въпреки това обаче обясниха, че подадената ни информация не била вярна, защото такива болни в “Токуда” няма.
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top