All for Joomla All for Webmasters
България

Още ГЕРБерщина: Запалиха къщата на адвокат Савова, защитник по делото „Иванчева“

Къщата на адвокат Ирен Савова в Ихтиман, която бе защитник на арестуваната зам.-кметица на „Младост“ Биляна Петрова, е била подпалена тази нощ.

Огънят е тръгнал от покрива около 03:30 часа. Според Савова на покрива е имало хора, които са поставили взривно устройство, съобщава Нова телевизия.

По думите на Ирен Савова е открита туба с някакво вещество. Има и следи от стъпки и от гуми на автомобил или автомобили. Тя е убедена, че става въпрос за умишлен палеж.

През ноември 2018 г. пред дома и кантората на адвокат Савова се появиха нейни некролози. Именно тогава тя бе защитник на бившия зам.-кмет на „Младост“ Биляна Петрова по делото „Иванчева“.

Ирен Савова беше адвокат и по сагата с царските имоти, като защитаваше интересите на държавата. Ирен Савова се яви като защита и по делото за тефтерчето на Филип Златанов.
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top