All for Joomla All for Webmasters
България

Оказва се, че пари за болни деца няма, но за нов самолет, десет пъти по-скъп, пари има!

Всяка година се правят най-различни благотворителни кампании за какво ли не, като най-голямата от всички тях е т.нар. Българска коледа. Тази година тя събра 2 млн лв от дарения от десетки хиляди българи, отделили по някой лев от скромните си заплати и пенсии. Общо събраните с благотворителност средства за крайно нуждаещи се българи в страната не надхвърлят 5 млн лв – за цялата година!

Междувременно Бойко Борисов реши да си купи нов самолет за 55 млн лв. Не защото няма, а защото сегашният му бил стар! Оказва се, че пари за болни деца няма, но за нов самолет, десет пъти по-скъп, пари има!

С този текст поздравявам всички избиратели на ГЕРБ и МВРО. Драги сънародници, много сте ни скъпи! Струвате ни десетки милиарди на година и близо трилион лева за последните десет години, откакто ни управляват крадливите ви избраници. Силно се надявам скоро да ви представим сметката за обраните от вас средства, и ние от Възраждане ще направим и невъзможното, за да върнете всичко откраднато. С лихвите!

Костадин Костадинов
informiran

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top