All for Joomla All for Webmasters
България

Николай Дойнов чака второ бебе

Ники Дойнов направи сензационно разкритие, че се подготвя да стане баща за втори път през новата 2019 г. Новинарят и съпругата му Петя били готови да гледат още едно дете и усилено работели по въпроса. Голямото им желание било да им се роди момиченце, тъй като вече са родители на син Марко.

Вече имали и измислено име за бъдещата си дъщеричка, която по-всяка вероятност щяла да се казва Ана. Въпреки че Дойнов подхожда уклончиво към въпросите и не разяснява дали половинката му си е правила тест, който се е оказал положителен, от снимките от последната им семейна ваканция в Родопите се вижда, че Петя е наддала няколко килограма. Доскоро любимата на Дойнов бе с мерки на манекенка, но вече е оформила по-едри бузи и бедра, а напълняването може да е именно от бременността, която двамата пазят все още в тайна заради уроки. Освен това на фотосите бившата стюардеса старателно е прикрила корема си не само с дебелото зимно яке, но и с дълъг вълнен шал, за да не може с просто око да се види дали е бременна.

От нюзрума на Нова телевизия разкриват, че преди броени дни там проплакало бебе на колега на Дойнов, а самият Ники по време на почерпката отново направил намек, че скоро и той ще трябва да носи уиски по хубав повод. Първото дете на Дойнов се роди през януари 2017 г., когато новинарят бе на 43-годишна възраст.

Три години преди това той и половинката му Петя живееха на семейни начала, а през лятото преди появата на малкия Марко вдигнаха тайна сватба. „Ники е имал далеч по-интересни дами до себе си, но Петя му оказа особено влияние. Тя го разбира много и не се сърди, че обръща повече внимание на кариерата си. Освен това крие връзката им и личния им живот, а не се опитва да извлича дивиденти от нея, както са правили много”, споделиха от обкръжението на екранния партньор на Ани Салич, когато се разчу, че очаква дете.

Източник:Ретро

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни