Лъчезар Борисов за министър Петков: Източил е сам язовира, за да отиде да се снима (ВИДЕО)

Категория : БЪЛГАРИЯ | Общество Постното на 2021-06-13 11:52:06


Лъчезар Борисов за министър Петков: Източил е сам язовира, за да отиде да се снима (ВИДЕО)

Министърът на икономиката Кирил Петков прави тежки манипулации. Той не е избран, а е назначен. Поръчката за язовир "Пазар дере" е абсолютно законова, всичко е по Закона за обществените поръчки. Да отделим и малко време за този комедиен скеч, който направи той. Това коментира бившият министър на икономиката Лъчезар Борисов в ефира на телевизия бТВ.

"Предоставям ви снимка контролно-измервателната система, която на 31 май показва, че язовирът е пълен и след това се вижда как нивото на водата рязко пада надолу точно преди правенето на този репортаж. Ето и снимка от контролно-измервателната система, която да покаже, че на 3 юни има изпускане на язовира", обясни той и попита кой нареди язовирът да бъде източен.

Вчера министерството на икономиката публикува клип във връзка с приключване на част от работата на Междуведомствената работна група за прозрачност и контрол на "Държавната консолидационна компания" ЕАД. Министър Кирил Петков коментира, че за язовир "Пазар дере"  държавата е похарчила над 2,3 милиона лева за ремонта му, а той изглежда като „локва“. А на всичкото отгоре бутилка от безалкохолно е съоръжение.


Напиши коментар: