Караянчева: Успяхме за пореден път да се откроим

Категория : БЪЛГАРИЯ | Общество Постното на 2021-04-05 19:14:54


Караянчева: Успяхме за пореден път да се откроим

Цвета Караянчева с първи коментар след изборите за 45-и парламент. Във фейсбук страницата си досегашният председател на НС сподели: 
 
Скъпи приятели и съмишленици от 9 МИР-Кърджали,
приключихме една трудна предизборна кампания в условията на много неизвестни, породени освен всичко от ограниченията на пандемичната обстановка. Благодарение на упоритата работа, блестящата организация и чудесните идеи на нашите структури в седемте общини на областта, успяхме да покажем добри резултати. Успяхме за пореден път да се откроим и да запазим доверието на нашите симпатизанти. Независимо от водената от месеци наред ожесточена компроматна война срещу нас, независимо от някои злоради пророчества, ГЕРБ – Кърджали отново доказа, че е единствената политическа сила, която има силите да наруши хегемонията на ДПС в региона. Правим го не със сила, а с постоянство.
Поздравявам от сърце нашите структури в областта за хубавата кампания, ведрия им дух и позитивната им енергия!
Благодаря най-вече на всички избиратели, които ни подкрепиха със своя глас, които от години идват и ще продължат да идват на срещите ни, и с които заедно обсъждаме как да направим по-добър живота на кърджалийци. Благодаря Ви за доверието, приятели!

Поста без намеса по-долу

Напиши коментар: