All for Joomla All for Webmasters
Любопитно

Най-ревнивите зодии сред мъжете

Мнозина виждат ревността като знак за истинска любов. Ако човек ревнува, значи партньорът не е безразличен към него. Но тоталният контрол, недоверието, разпитите – това е патология, която може да унищожи всяка връзка.

Ето и кои са 4-те зодии при мъжете, които ревнуват като луди.

Лъв 
Наистина обича безумно силно. При него страстта е неудържима, което понякога може да има обратен ефект. Лъвът определено иска неговото да си е само негово, затова ревността му е присъща. Държи на верността, недоверчив е и следи парнтьорката си, за да е напълно сигурен. Дори лек флирт от нейна страна с друг мъж може да го разгневи.

Телец
Той копнее за партньор, който да му принадлежи с тялото и душата си и просто не се примирява с нищо по-малко. Избухва в гняв, ако забележи дори безобиден флирт. И въпреки че в обичайната си форма е спокоен и мирен човек, не може да контролира яда си, когато става въпрос за ревност.

Рак
Всяко подозрение го наранява дълбоко и оставя белег в сърцето му. И тъй като обича сигурността и стабилността, не може да живее в съмнение. Ще направи всичко, за да бъде напълно убеден, че партньорката му е напълно вярна. Ако долови и леко съмнение от нейна страна, това е фатално за него и връзката им.

Риба
Мъжът Риба сам си създава любовни триъгълници, които обаче нямат нищо общо с реалнността. Той се тормози, следи и подозира половинката си. Често съмненията му са неоснователни, но понякога той осъзнава това, когато е прекалено късно и партньорката му е сложила край заради безграничната му ревност.  / Актуално

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top
Covid-19 в България

Актуални данни