All for Joomla All for Webmasters
България

Народа зове: Искаме президентска република на чело с ген. Румен Радев

Искаме президентска република и президент да ни е Радев, е желанието на граждани, видя екипа на Единна България, които всеки ден стават все повече и повече и се организират в социалната мрежа Фейсбук в групата:

Гражданите все повече желаят България да стане президентска република, при условие че Румен Радев е президент. „България никога не е имала толкова умен, открит и мислещ за народа президент и въобще политик. Сигурни сме, че Радев, ако има правомощия ще оправи държавата за максимум две години.

Това, което за 30 години не успяха нашите политици, той ще успее за две. Да се свиква Велико народно събрание и да променяме управлението, защото е видно, че като парламентарна република няма да се оправим с тези крадци в парламента, които са се подсигурили със закони, за да са недосегаеми.

Президентска република с Радев начело на държавата е формулата и започваме да събираме подписка с искане за свикване на Велико народно събрание“, споделиха ентусиастите.

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top