All for Joomla All for Webmasters
България

Надрусана майка уби бебета си

До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка

Надрусана майка уби двете си бебета, като ги остави в колата под палещото слънце на 50° за цели 7 часа. Трагедията разтърси Авастралия, след като се оказа, че безжизнените тела на 2-годишната Дарси-Хелън на едногодишната Клои-Ан били транспортирани от дома им град Логан до болницата в отчаян опит да бъдат спасени, но безуспешно. Дечицата били забравени от надрусаната им майка Кери-Анн Конли нажежения автомобил.

Австралийските медии съобщават, че майката е арестувана и е получила обвинение в убийство, както и за притежание на наркотици, пише Lupa.bg.

От разследването се разбира, че майката забравила децата си в колата, понеже заспала дълбоко след употреба на наркотични вещества. Температурата е била 31 градуса, а вътре в колата живакът достигнал 50. След като се събудила 7 часа по-късно и открила бебетата в колата, Кери-Ан се опитала да охлади телата им под студен душ.

Свидетели разказват, че когато видели медиците да отнасят децата, помислили, че тя са се удавили, защото целите били мокри. До седмица ще започне процесът срещу майката-наркоманка.

 flagman

loading...
Click to comment

Напиши коментар..

Популярни

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ Е ПРОЕКТ ЗА СЪЗДАВАНЕ НА БЕЗЦЕНЗУРНИ ОНЛАЙН НОВИНИ.ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ РАЗПОЛАГА С ЦЕЛИЯ РЕСУРС ДА ПРОВЕРЯВА ВСЯКА ПОСТЪПИЛА Й ИНФОРМАЦИЯ. ЕДИННА БЪЛГАРИЯ НЕ ПОДКРЕПЯ И НЕ ТОЛЕРИРА НИТО ЕДНА ОТ ПАРТИИТЕ НА ПРЕХОДА

ЕДИННА БЪЛГАРИЯ 2020 © ВСИЧКИ ПРАВА ЗАПАЗЕНИ

To Top